Vacature
Analyst/Associate Private Equity


De Hoge Dennen Capital

Toonaangevende familie investeringsmaatschappij, onderdeel van De Hoge Dennen (20 m/v), actief in private equity. Komt voort uit succesvol ondernemerschap met focus op lange termijn waardecreatie.

 

De Hoge Dennen Capital richt zich sinds 2006 op groeiende (familie)bedrijven binnen handel, industrie en zakelijke dienstverlening. Cultuur van professionaliteit, ambitie en loyaliteit. Mooie portefeuille, uitstekend rendement. Zeer hoge dealflow. Aanpak wordt bepaald door grote persoonlijke inzet en betrokkenheid van investeringsteam van twee ervaren investment directors en een investment manager. De gezochte kandidaat is zowel pre- als postdeal betrokken. Is in het compacte team bij alle activiteiten aangesloten. Houdt zich bezig met analyseren van markten en kansen, modelleren en structureren van (potentiële) investeringen.

 

Daarnaast actief betrokken bij portefeuilleondernemingen waar vraagstukken op het gebied van strategie, groei, acquisities en management spelen. Hier past een professional met 1-4 jaar ervaring in PE, M&A, CF, TS of consulting. Proactief, zelfredzaam, met vertrouwen in eigen kunnen. Analytisch sterk, intrinsieke interesse in bedrijven. Oog voor detail en in staat lange termijn relaties op te bouwen. Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Laren.

 

Klik hier voor meer informatie over of contact naar aanleiding van deze vacature.