SHI


SHI is dé specialist voor Home Improvement Essentials: producten en concepten die essentieel zijn voor de afwerking of upgrade van woon- en werkomgevingen. In vijf productcategorieën (elektra, ijzerwaren, verfbenodigdheden, sanitair en multimedia) biedt SHI totaaloplossingen voor groothandels, retailers en e-tailers in het professionele en doe-het-zelf segment. SHI werkt met multifunctionele projectteams die alle zorg op het gebied van inkoop, category management en logistiek voor haar klanten uit handen nemen.

 

In de afgelopen jaren heeft SHI een sterke groei doorgemaakt en heeft zij ambitieuze groeiplannen voor de toekomst in zowel binnen- als buitenland geformuleerd. Om deze groeiplannen te ondersteunen is De Hoge Dennen Capital toegetreden als aandeelhouder. Er zijn circa 230 medewerkers werkzaam bij SHI.

 

Datum investering: juni 2018
Belang: meerderheid
www.shi.nl

 

TESTIMONIAL

Stef Jansen, Algemeen Directeur
“Na de eerste gesprekken met De Hoge Dennen kwam al snel naar voren dat binnen beide organisaties een goed gevoel leefde over een samenwerking. De Hoge Dennen heeft feeling met ons bedrijfsmodel en onze klantbenadering. Daarnaast heeft De Hoge Dennen, vanuit haar achtergrond veel kennis, ervaring en een sterk netwerk in de retail sector waardoor zij inzag dat er veel mogelijkheden zijn om samen met ons een forse groei te realiseren. Het ondernemerschap en de gedrevenheid van de medewerkers van SHI gecombineerd met de expertise die De Hoge Dennen biedt is een formule voor succes in de toekomst.”