Eszet - De Hoge Dennen Capital

Eszet


Eszet heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Als leverancier van hoogwaardige draden, snoeren en alle soorten (speciaal)kabels, dataproducten voor telecommunicatie- en telematicatoepassingen, maar ook speciale lichtoplossingen voor bijvoorbeeld industrie, parkeergarages, sportaccommodaties en gevels heeft zij een heel breed assortiment. Eszet onderscheidt zich door een sterke voorraadhoudende positie vanuit haar logistieke centrum in Harderwijk en door haar eigen transportdienst. Binnen de serviceverlening van Eszet staat het ontzorgen van de klant centraal. Dit alles maakt Eszet tot een betrouwbare partner.

 

In de afgelopen jaren heeft Eszet een sterke groei doorgemaakt en ook voor de toekomst heeft zij ambitieuze groeiplannen. Het gaat dan om zowel autonome groei als groei door het doen van overnames om de marktpositie te verstevigen. Om deze groeiplannen te verwezenlijken en te ondersteunen is De Hoge Dennen Capital toegetreden als aandeelhouder. Er zijn circa 35 medewerkers werkzaam bij Eszet.

 

Datum investering: augustus 2018
Belang: meerderheid
www.eszet.nl

 

TESTIMONIAL

Martin Dooijeweerd, Algemeen Directeur
“Wij zochten naar samenwerking met een partner om de ingezette groei van Eszet ook de komende jaren door te kunnen zetten en tegelijkertijd de mensen en de cultuur te behouden. De Hoge Dennen Capital is een investeerder met een succesvol track-record in het versnellen van groeiplannen met oog voor het behouden van mensen en cultuur. Met alle medewerkers hebben wij een prachtig bedrijf en dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst en het verwerven van een nog sterkere marktpositie.”