James Looman in dienst getreden van De Hoge Dennen Capital


Laren, 17 september 2013

James Looman MSc (30 jaar) is met ingang van 16 september jl. in dienst getreden van De Hoge Dennen Capital als investment analyst private equity.
James is zijn carrière begonnen bij Fortis/ABN en is tot voor kort werkzaam geweest bij Holland Venture. Met de uitbreiding van het huidige private equity team kan de succesvolle private equity activiteit verder worden uitgebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De Hoge Dennen Capital PE B.V.
Pieter van der Meijden
Telefoon: 035 646 60 10
E-mail: meijden@dehogedennen.com

PROFIEL DE HOGE DENNEN CAPITAL (www.dehogedennencapital.com)

De Hoge Dennen Capital is de zelfstandig opererende private equity investeringsmaatschappij van de familie de Rijcke. De familie de Rijcke is meerdere generaties eigenaar geweest van Groenwoudt Supermarkten en Kruidvat Drogisterijen welke eind jaren negentig respectievelijk begin deze eeuw zijn verkocht. De investeringsfilosofie wordt gekenmerkt door ondernemerschap, flexibiliteit, partnership en lange termijn relaties. De achtergrond en investeringsfilosofie van De Hoge Dennen Capital maakt haar uitstekend geschikt voor het Nederlandse familiebedrijf.
Er wordt thans geïnvesteerd in middelgrote (familie)bedrijven met de hoofdvestiging in Nederland, die zich onderscheiden door een ambitieus management en goede groeiperspectieven. De Hoge Dennen Capital richt zich op ondernemingen met een omzet van € 10 tot € 150 miljoen actief in handel, industrie of dienstverlening. Het accent van de investeringen ligt op (familie)bedrijven in situaties van opvolging, herplaatsing, buy-out of expansiefinanciering.