De Hoge Dennen Capital koopt 50% belang in Robidus


Laren, 6 november 2007
De Hoge Dennen Capital, de investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke, heeft een 50% belang verworven in Robidus. De overige 50% blijft in handen van het bestaande management.

 

Robidus, opgericht in 2003, is de innovatieve marktleider in de HRControl dienstverlening. Met deze dienstverlening adviseert Robidus werkgevers rondom de kosten, uitvoering en financiering van sociale lasten en verzuimschade.
Robidus heeft ruim 4.500 klanten onder wie vele grote multinationals en beursgenoteerde ondernemingen. Bij Robidus zijn 90 professionals werkzaam

 

“Deze transactie stelt ons in staat om verder uitvoering te geven aan onze groeistrategie in een door permanent veranderende wet- en regelgeving in beweging zijnde markt”, aldus Robert Ranzijn. “In De Hoge Dennen Capital hebben we een partij gevonden die ons in staat stelt om verder te investeren in de ontwikkeling van pragmatische dienstverlening”, zo licht Rob Kluyt toe.
Marius Coebergh van De Hoge Dennen Capital stelt erg onder de indruk te zijn van de ondernemende kwaliteiten, bewezen track record, client base en groeipotentie van Robidus. Deze investering past hierdoor prima binnen de investeringsstrategie van De Hoge Dennen Capital. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

De Hoge Dennen Capital PE B.V.
Marius Coebergh, Investment Director
Telefoon: 035 646 60 10
E-mail: marius@dehogedennen.com

 

Robidus
Robert Ranzijn, algemeen directeur en oprichter
Rob Kluyt, algemeen directeur en oprichter
Telefoon: 075 681 83 50
E-mail: robert.ranzijn@robidus.nl
E-mail: rob.kluyt@robidus.nl
Web: www.robidus.nl