De Hoge Dennen Capital verwerft een meerderheidsbelang in Wiefferink


Laren, 31 oktober 2011
De Hoge Dennen Capital, de investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke, heeft een meerderheidsbelang verworven in Wiefferink. Daarnaast heeft de directie van Wiefferink B.V. een belang verkregen.
Wiefferink is een leidende innovatieve onderneming op het gebied van flexibele foliën voor opslag- en afdeksystemen, met name toegepast in de Europese milieu- en duurzame energiemarkt. Er zijn circa 80 medewerkers werkzaam bij de onderneming.
”Voor een samenwerking met De Hoge Dennen hebben wij gekozen, omdat De Hoge Dennen een ondernemende en kapitaalkrachtige aandeelhouder is die mede vorm kan geven aan de verdere voorgenomen expansieplannen”, aldus algemeen directeur Rob Verver. Marius Coebergh van De Hoge Dennen Capital stelt erg onder de indruk te zijn van de ondernemende kwaliteiten, het bewezen track record en de groeipotentie van Wiefferink. Deze investering past goed binnen de investeringsstrategie van De Hoge Dennen Capital. De Hoge Dennen Capital wil graag betrokken raken bij (voormalige) familiebedrijven die een nieuwe fase ingaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De Hoge Dennen Capital PE B.V.
Marius Coebergh
Telefoon: +3135 646 60 17
E-mail: marius@dehogedennen.com

Wiefferink B.V.
Rob Verver
Telefoon: +3154 157 16 16
E-mail: verver@wiefferink.nl