Chiel Soeter in dienst getreden van De Hoge Dennen Capital


Laren, 11 juli 2017

Chiel Soeter (28 jaar) is met ingang van 1 juli jl. in dienst getreden van De Hoge Dennen Capital als Associate Private Equity. Bij zijn stage op de M&A afdeling van de Rabobank werd zijn interesse in bedrijven, fusies en overnames bevestigd. Daarna is hij bij ABN AMRO Corporate Finance & Capital Markets aan de slag gegaan waar hij tot voor kort werkzaam was.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De Hoge Dennen Capital PE B.V.
Pieter van der Meijden
Telefoon: 035 646 60 10
E-mail: meijden@dehogedennen.com

PROFIEL
De Hoge Dennen Capital is de zelfstandig opererende private equity investeringsmaatschappij van de familie de Rijcke. De familie de Rijcke is meerdere generaties eigenaar geweest van Groenwoudt Supermarkten en Kruidvat Drogisterijen welke eind jaren negentig respectievelijk begin deze eeuw zijn verkocht. De investeringsfilosofie wordt gekenmerkt door ondernemerschap, flexibiliteit, partnership en lange termijn relaties. De achtergrond en investeringsfilosofie van De Hoge Dennen Capital maakt haar uitstekend geschikt voor het Nederlandse familiebedrijf.

Er wordt thans geïnvesteerd in middelgrote (familie)bedrijven met de hoofdvestiging in Nederland, die zich onderscheiden door een ambitieus management en goede groeiperspectieven. De Hoge Dennen Capital richt zich op ondernemingen met een omzet van € 10 tot € 150 miljoen actief in handel, industrie of dienstverlening. Het accent van de investeringen ligt op (familie)bedrijven in situaties van opvolging, herplaatsing, buy-out of expansiefinanciering.